De Doelen Rotterdam
Corona-beleid

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen en vragen jou als bezoeker daar je verantwoordelijkheid in te nemen. Je hebt voor je bezoek een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona en neem je mee via de coronacheck.nl. Heb je dit nog niet kijk dan op https://coronacheck.nl/nl/Nadere info over testen voor toegang vind je op: https://www.testenvoortoegang.org;

Locatie

4 oktober 2021 vind het ARM in ARM congres plaats in:
De Doelen
Schouwburgplein 50
3012 CL ROTTERDAM

Voor het congres neemt u ingang Grote Zaal: Schouwburgplein 50.

De Doelen ligt in het hart van Rotterdam, op korte loopafstand van Rotterdam CS, tram, metro en bushaltes. Rondom de Doelen zijn diverse parkeergarages.

Bereikbaarheid

openbaar vervoer

De Doelen ligt in het centrum van Rotterdam. Trein, bus, tram en metro stoppen op korte loopafstand. Voor een gedetailleerde reisbeschrijving van uw voordeur naar de ingang van de Doelen bezoekt u 9292.nl.

met de auto

De Doelen ligt middenin het centrum van Rotterdam en is ook per auto goed bereikbaar. Vanwege drukte en het centrum en vanuit milieu-aspect adviseren wij onze bezoekers per openbaar vervoer te komen.

met de fiets

Dankzij onze centrale ligging zijn er veel mogelijkheden om uw fiets te parkeren om het gebouw heen. Daarnaast is er een overdekte en beveiligde fietsparkeerplaats op het stationsplein van Centraal Station.

parkeren en parkeerkaarten

In de directe omgeving van de Doelen bevinden zich verschillende parkeergarages. Voorafgaand aan uw concertbezoek met korting een parkeerkaart boeken kan via parkereninrotterdam.nl.

Meld je nu aan!

voor het Arm in Arm congres
op 4 oktober 2021
in De Doelen Rotterdam

Aanvullende informatie

  • Na aanmelding en bevestiging zal nogmaals worden gevraagd om de toekomstagenda armoede in te vullen voor Rotterdam.
    Zie
    https://nl.surveymonkey.com/r/armoedeagendaRotterdam
  • Vragen voor de presentaties en workshops worden 2 weken van tevoren digitaal opgehaald bij het publiek.

Zijn er vragen? Stuur dan een mail naar info@happymotion.org.

Met vriendelijke groet, namens het congresteam

Ivonne Pappot en Pim Giel